''Γράφω γιατί, της ψυχής μου η πένα σε μια θάλασσα απο μελάνι κολυμπά '' rika

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η μεγαλύτερη ευλογία μου..η μεγαλύτερη Αλήθεια μου!



 Σε όλα τα παιδάκια από μικρά, για να κοιμηθούν  έλεγαν παραμύθια με καλές  νεραΐδες, αγγέλους, ήρωες -προστάτες, πείθοντας τα ότι ζουν ανάμεσα μας, μέχρι.. που τα παιδάκια μεγάλωναν και ερχόταν η ώρα να τους πάρουν πίσω το όνειρο λέγοντας τους πως όλα αυτά τα πλάσματα ήταν σκευάσματα της φαντασίας διάφορων συγγραφέων παιδικών βιβλίων, προκειμένου να τα ψυχαγωγήσουν  και να χαρούν.

Εμένα ποτέ κανείς δεν προσπάθησε να με πείσει για την ύπαρξη αυτών των παραμυθένιων πλασμάτων.
Συνεπώς..ποτέ κανείς όταν μεγάλωσα δεν χρειάστηκε να μου αρπάξει βίαια κανένα όνειρο..
Αυτό, για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι δεν είχα την ευκαιρία να χαρώ πιστεύοντας σε τέτοια όντα.

Είναι αλήθεια ότι δεν χάρηκα όπως τα άλλα παιδάκια αλλά..
Κάταχάρηκα!
Καταχάρηκα περισσότερο απ' από όλα τα παιδάκια του κόσμου και σήμερα είμαι ακόμα καταχαρούμενη, ευτυχισμένη  και ευλογημένη, γιατί τα πλάσματα αυτά που για όλους αποδείχτηκαν ψεύτικα..για εμένα υπήρξαν αληθινά, ήταν,είναι και θα είναι κοντά μου για πάντα!

Όλες νεραΐδες, όλοι οι άγγελοι, όλοι οι ήρωες-προστάτες, συγκεντρώνονται σε ένα και μοναδικό πλάσμα.

Το πλάσμα από το οποίο γεννήθηκα..

την ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!


Στην μανούλα μου, ανήκει το πιο μεγάλο από την ψυχή  μου ευχαριστώ , ανήκει η απέραντη ευγνωμοσύνη που νιώθω, για όλα όσα έχει κάνει για εμένα όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά για τον τελευταίο καιρό που παρά το άγχος και την στεναχώρια που της προκαλώ, στέκεται πάντα με υπέρμετρη υπομονή και δύναμη σε κάθε ανάσα, σε κάθε δάκρυ μου, αγκαλιάζοντας με, με την αγάπη της, ζεσταίνοντας με με το λαμπερό χαμόγελο της.

Είναι μια μάντισσα με τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά που υπάρχουν, καθώς..

Ήταν και είναι δίπλα μου πάντοτε, ένα βήμα..πριν τη χρειαστώ!

Μπορεί ο τρόπος που μου στάθηκε και μου στέκεται να μην είναι πάντα, αυτός που επιθυμώ και κάποιες φορες να νευριάζω, όμως τώρα τον κατανοώ και τον αποδέχομαι με σεβασμό, αναγνωρίζοντας το μοναδικό συναίσθημα της Μητέρας.
Δε θα μπορούσε καλύτερα να εκφράσει την αγάπη της κρύβοντας παράλληλα την ανησυχία της.

Ξέρω οτι καθημερινά της σπάω τα νεύρα, ρωτώντας την πόοοοοσο με αγαπάει και λέγοντας της πόοοοοσο την αγαπώ όμως, Μανούλα μου η αγάπη μου για εσένα, δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος και το άπειρο είναι το ελάχιστο μέγεθος με το οποίο μπορώ να την μετρήσω.

Λυπάμαι πολύ για όσο πόνο και στεναχώρια σου προκάλεσα, μα σου εγγυώμαι ότι η αποζημίωση σε χαρά και ευτυχία, θα έρθει σύντομα στο χιλιαπλάσιο ή για να γίνω και πιο ακριβής..έχει έρθει ήδη  :)

Μανούλα μου! Να είσαι πάντα καλά, να φροντίζεις τον εαυτό σου και να  επιτρέπεις στην μαμά μου, να είναι ευτυχισμένη περισσότερο από όση ευτυχία και φροντίδα  σκορπά απλόχερα σε όλους!

Θα είμαι πάντα εδώ να σε προστατεύω, να σου θυμίζω πόοοοοοοσα αξίζεις - δεν υπάρχουν νούμερα- και φυσικά..να σ'αγαπώ!



Σ ' Α  Γ  Α  Π  Ω    Π ΑΑΑΑΑΑ  ΡΑ   ΜΑ  ΠΑΑΑΑΑ   ΡΑ    Π  Ο  Λ  Υ  !!!!!!!!!!!


Το παιδί σου..

ρ.