''Γράφω γιατί, της ψυχής μου η πένα σε μια θάλασσα απο μελάνι κολυμπά '' rika

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Δε θα πω οτι δεν υπάρχει χρόνος για να μη σας το χαλάσω. Εν όψει της ημέρας λοιπόν, η (προς)ευχή μου για όλους μας  είναι: Να είμαστε ελεύθεροι! Ελεύθεροι από τον φόβο. Απο τον οποιοδήποτε φόβο φέρει ο καθένας μας, τροχοπέδη στην αγάπη και στις αρετές αυτής συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της υγείας. Καταλαβαίνετε, οτι μιλώ για τους φόβους εκείνους που δημιουργούν εμπλοκές και οχι για την λειτουργική αίσθηση του φόβου που λειτουργεί προστατευτικά. (Προς)εύχομαι και παρακαλώ λοιπόν, για μετασχηματισμό του φόβου σε αγάπη και εμπιστοσύνη-την κόρη της. Όμως θέλει προσωπικη δουλεια με συνεπεια όλο αυτό.Γί´αυτό προς(εύχομαι) να εχουμε πολλη δύναμη, επιμονή και πίστη, όσοι επιλέξουμε να μπούμε σε αυτη τη διαδικασία αλλαγής. Γιατι αλλαγή ειναι. Και μόνο τότε υπάρχει (μετα)κίνηση άρα και χρόνος. Αντί αλλης μιας "καλής -στατικής -χρονιάς" λοιπόν, μας προς(ευχομαι): 
Καλό και τυχερό επαναπατρισμό στην ελευθερία για να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε τα ανώτερα-ενδότερα γνήσια μας   ❤️🙏

«Όταν φοβάται ο άνθρωπος γίνεται σε ψυχή και σώμα αγρίμι.Δε μπορεί να αγαπηθεί, να αγαπήσει, να (ευ)ζήσει.Σκέψου  ένα άγρια κακοποιημένο σκυλάκι πόσο ανασφαλές και φοβισμένο νιώθει. Και τι είν´αυτό που σιγά- σιγά χρειάζεται για να εξημερωθεί; Πως θα το προσέγγιζες; Όλοι κάπου, κάπως, κάποτε, πιστεύω έχουμε υπάρξει σαν αυτο το σκυλάκι. Και λέω πιστεύω, γιατί την ψυχή μου ξεκουφαίνει ο θυμός απ´το ίδιο φοβισμένο γάβγισμα.»

Με αγάπη ρ.